AcasăAir OradeaAir Oradea – noua companie aeriană regională din România

Air Oradea – noua companie aeriană regională din România

-

Conform declarațiilor comune făcute de președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, și a primarului municipiului Oradea, Florin Birta, autoritățile locale au aprobat înființarea companiei aeriene ”Air Oradea”.

Capitalul social al companiei va fi de 3 milioane EURO. SC Air Oradea SA va fi deținută în proporții de 60% de Municipiul Oradea și 40% de Consiliul Judetean Bihor. Prin crearea acestei companii aeriene locale, se dorește atragerea de noi investitori în Oradea și județul Bihor, dar și de turiști interni și internaționali.

Conform unui plan de business realizat până în prezent, se dorește ca zborurile să înceapă în primăvara anului 2022. Pentru început sunt luate în calcul zboruri directe Oradea – București cu o frecvență de trei zboruri zilnice de luni până vineri și două zboruri zilnice sâmbătă și duminică. Sunt luate în calcul și zboruri spre patru hub-uri europene,

Încă nu se știe dacă vor fi avioane cu elice de tip ATR sau jet-uri și nici nu se știe dacă avioanele vor fi cumpărate sau închiriate. Personal tind să cred că aeronavele vor fi închiriate cu tot cu echipaj, fiind cea mai ieftină și rapidă soluție operațională.

sursa :  /airlinestravel.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...