Fotograful David Tabagari a documentat cum se face faimoasa brânză sulguni în zonele muntoase din vestul Georgiei..Brânza este făcută în regiunile muntoase Samegrelo de nord-vest și Svaneti. Pentru a face brânza, ciobanii folosesc ferigi proaspăt culese pentru a strecura laptele și pentru a elimina orice impuritate nedorită.
![Cum se face faimoasa brânză sulguni din Georgia](https://i0.wp.com/caucaz.ro/wp-content/uploads/2022/08/Cum-se-face-faimoasa-branza-sulguni-din-Georgia.webp?resize=696%2C464&ssl=1)
![Așa arată cabana a familiei Bzhalava, în care se prepară brânza](https://i0.wp.com/caucaz.ro/wp-content/uploads/2022/08/Asa-arata-cabana-a-familiei-Bzhalava-in-care-se-prepara-branza.webp?resize=696%2C464&ssl=1)
![Un steag georgian în munți. Sezonul de vară este relativ scurt pentru producătorii de sulguni. Până începe toamna, ei vor duce vacile înapoi în zonele joase pentru a evita iarna aprigă.](https://i0.wp.com/caucaz.ro/wp-content/uploads/2022/08/Un-steag-georgian-in-munti.-Sezonul-de-vara-este-relativ-scurt-pentru-producatorii-de-sulguni.-Pana-incepe-toamna-ei-vor-duce-vacile-inapoi-in-zonele-joase-pentru-a-evita-iarna-apriga..webp?resize=696%2C464&ssl=1)
![Pentru a face brânza, ciobanii folosesc ferigi proaspăt culese pentru a strecura laptele și pentru a elimina orice impuritate nedorită.](https://i0.wp.com/caucaz.ro/wp-content/uploads/2022/08/Pentru-a-face-branza-ciobanii-folosesc-ferigi-proaspat-culese-pentru-a-strecura-laptele-si-pentru-a-elimina-orice-impuritate-nedorita..webp?resize=696%2C464&ssl=1)